dinsdag 18 november 2008

Dinsdag (18 november)

Hier zijn we dan met het laatste verslag na Matthijs’ ongeluk, nu 9 weken geleden.

Morgen gaan we naar de implantoloog en volgens kenners is dit een heel vakkundige arts en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij Matthijs zijn gebit weer mooi en compleet kan krijgen.

De conditie van Matthijs gaat ook vooruit. ’s Avonds fietsen of lopen gaat hem goed af. Ook krijgt hij 1 á 2 keer fysio in het WFG.

Matthijs is al 3 keer (2 uur per dag) naar school geweest, dit ging goed en hij gaat dit langzaam uitbreiden. De leerkrachten op school hebben hem toegezegd er alles aan te gaan doen (met de inzet van Matthijs natuurlijk) om ervoor te zorgen dat Matthijs examen kan gaan doen aan het einde van het schooljaar, dit zijn ook goede vooruitzichten.


Verder willen wij iedereen bedanken voor de belangstelling, de steun en de bloemen, de vele kaarten, e-mails en reacties op de weblog voor onze zoon en broer Matthijs.


Mocht u in de loop van de tijd benieuwd zijn hoe het met Matthijs gaat, schroom dan niet om ons een e-mail te sturen. Vinden wij altijd leuk!
nicoliadehaan@hotmail.com

1 opmerking:

Anoniem zei

En wij op onze beurt willen jullie bedanken voor het op de hoogte houden van het wel en wee van Matthijs, dat jullie ondanks de drukte die het met zich meegaf toch de tijd en de moeite namen om de berichtjes te verzorgen dus nogmaals, namens denk ik veel mensen, BEDANKT en nu sluiten we dit hoofdstuk af en gaan vol goede moed verder er van uitgaand dat alles met Matthijs weer als vanouds wordt en voor Matthijs, jongen heel veel sterkte bij je verdere herstel, samen met de hulp van alle mensen die van je houden komt alles toch weer goed.
groeten van Theo en Joke