vrijdag 3 oktober 2008

Dag 19 (3 oktober)

De operatie aan Matthijs zijn pols is goed verlopen. De groeischijf wordt nu door 2 pennetjes op zijn plaats gehouden.
De arm is nu niet tot aan zijn bovenarm ingegipst, maar tot net onder zijn elleboog wat voor Matthijs zelf wel gunstig is. Nu draagt Matthijs nog spalk gips, volgende week wordt dit ingeruild voor gewoon gips. Wel heeft Matthijs nog veel pijn aan zijn arm maar hij mag aangeven wanneer hij graag een pijnstiller wil.

Vandaag heeft Matthijs met de fysiotherapeute 5 minuten op de hometrainer gefietst wat hem heel veel energie kostte… Hij was dan ook heel erg blij toen hij weer kon liggen.

Omdat Matthijs nu voldoende beweegt, heeft hij de prikjes in zijn buik niet meer nodig. Deze prikjes waren tegen bloedstolling.

Doordat Matthijs nu op kracht komt, voelt hij zich sterker en verzet hij zich nu meer omdat hij graag naar huis wil. Het is dan ook echt moeilijk Matthijs ervan te overtuigen dat dit echt niet kan. Hij is dan echt opstandig, gistermiddag heeft hij er een rustgevend tabletje voor gehad.

Voor de rest gaat het redelijk goed. We moeten geduld hebben. Matthijs heeft het zwaar en dat maakt het voor ons allemaal niet makkelijker…

Het grote aantal kaarten laten we Matthijs lezen. Dit gaat goed. Hij vindt het hartstikke leuk!!!
We moeten jullie allemaal hartelijk bedanken!!!

Het volgende verslag staat dinsdag 7 oktober online.

1 opmerking:

Unknown zei

Hallo Buurtjes, net de weblog gelezen, wat zal het verdrietig voor jullie zijn om Matthijs iedere keer weer achter te laten, in de wetenschap dat naar huis gaan nog lang niet de bedoeling is.
Moeilijk hoor we leven erg met jullie mee.
Veel sterkte maar weer.
Groetjes Ton en marianne