woensdag 24 september 2008

Dag 10 - Woensdag

Kleine ontwikkelingen vandaag...

Matthijs z'n infuus is losgekoppeld en de hechtingen boven op zijn hoofd zijn eruit - deze hechtingen waren van de drukmeter. Het eten ging weer iets vooruit en Matthijs probeerde wat te lopen. Het werd al snel zwart voor zijn ogen dus het bleef bij 3 a 4 stapjes, maar zonder begin kun je niet verder dus we zijn er blij mee.
Ook al is het besef er nog niet dat hij dag in, dag uit in het ziekenhuis ligt, hij wil constant naar huis. Er waren zelfs een paar tranen te zien! Normaliter zie je dat liever niet, maar nu heeft Matthijs weer een extra emotie laten zien, dat doet ons goed.

Morgenochtend om 10.00 uur wordt Matthijs met de ambulance naar Hoorn gebracht, Lia gaat mee. Na ongeveer 4 weken zal Matthijs naar Heliomare gaan om daar te revalideren. De doktoren adviseren niet langer dan enkele weken te wachten met de start hiervan en aangezien Heliomare de kortste wachtlijst heeft, is hier de keuze op gevallen.
De komende weken ligt hij nog in Hoorn, helaas nog geen bezoek en anders eerst een telefoontje naar Lia.

3 opmerkingen:

Petra zei

Lieve allemaal,

Wat fijn dat jullie niet elke dag meer zo ver hoeven. Kan je lekker op de fiets. En elke dag is er weer vorouitgang, hoe klein soms ook. Dat stemt positief.
Hou de moed er in!

Lieve groetjes
Eline, Ringo en Merel
Alex en Petra

Unknown zei

Lieve fam de Haan
Wat heerlijk dat jullie mannetje
naar Hoorn komt.Dat is toch weer
een stap(je) verder.Ik denk dat
Matthijs hier ook goed op gaat
reageren, het voelt misschien een
beetje meer thuis.

Groetjes en sterkte
Marga Bakker

Anoniem zei

Lia en Nico,
Via Ria hebben we de weblog ontvangen over Matthijs dus vanuit Turkije kunnen we alles een beetje volgen. Fijn dat Matthijs in Hoorn terug is. Kunnen jullie ook tussendoor effies op bezoek. En straks revalideren.
Een lange weg maar hopelijk met een goede afloop.
Heel veel sterkte en beterschap voor Matthijs.
Groetjes van Paul en Dalima.