donderdag 18 september 2008

Dag 4 - Donderdag

En weer komen we met een lekker gevoel thuis..

Drie dagen later en Matthijs is al behoorlijk wakker, hij praat als hij wakker is (niet altijd verstaanbaar zonder voortanden) en is bij vlagen goed bij kennis. Hij weet waar hij is maar heeft wel een onbehaaglijk gevoel door de pijn en de onbekende omgeving. Hij zit verlegen met zichzelf en het voelt als een malaise. Daarom wat gemopper en af en toe opstandig maar de situatie zal voorlopig niet veel anders worden voor hem, hier moet hij echt doorheen.
Tussendoor komt z'n humor gelukkig even om de hoek kijken door opmerkingen als 'Ik lig hier m'n duurzame tijd te verdoen'...
Het eten blijft nog bij enkele theelepels vloeibaar eten en zijn gezicht trekt al wat bij. Hij wil naar huis maar heeft nog niet goed in de gaten wat er gaande is.
Logisch..

Woensdagavond is er een CTscan gemaakt en daaruit bleek dat er zo goed als geen schade aan de hersenen is te zien! Je wilt niets liever horen want dit is toch het allerbelangrijkste! Wat zijn we blij, wat zijn we blij.

Vanavond zal Matthijs een injectie krijgen om rustig te blijven en de nacht goed door te komen, dit doet het genezingsproces goed.
Morgen wordt Matthijs overgeplaatst naar afdeling neurologie, voor eventuele kaartjes dus afdeling 2B gebruiken.


Vandaag dus geen tranen van verdriet maar van vreugde, wie had maandag gedacht dat we donderdag al zoveel vooruitgang hadden geboekt.

We willen iedereen tot nu toe vreselijk bedanken voor het medeleven en steun, de vele kaartjes, bloemen en belletjes. Het doet ons goed!

8 opmerkingen:

Jeroen zei

Ik ben jeroen en zit bij matthijs in de klas en het is een vriend van me, ik ben blij voor jullie en matthijs dat het stuke beter met hem gaat!

marianne zei

lieve familie <

wat een goed nieuws vandaag !!
superrr , op zulk nieuws zaten we te wachten en hopen op nog veel meer goed nieuws , Hou vol, veel beterschap toegewenst !!!

groetjes Marianne (medewekster ben de haan )

Unknown zei

Lieve buurtjes, wat weer een goed nieuws, dit hadden jullie maandag toch niet gedacht. Het moet zo toch weer redelijk goed komen.
Veel sterkte maar weer.

Ton en Marianne

Loes zei

Lia en Nico,
Wat een vreselijk bericht als dit je kind overkomt. Wij leven vanaf maandag al mee met jullie en hopen op een voorspoedig herstel van Matthijs.
fam. Piet van Diepen

Anoniem zei

Nico, Lia en de kinderen
Wat zijn we blij dat het de goede kant op gaat met Matthijs, bidden dat zijn spoedige herstel zich voort zal zetten.
Wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke periode en hopen dat dat de zon gauw weer gaat schijnen.
Leo, Margriet, Kevin en Carmen van Santen

Oud zei

Lieve familie
Wat een vreselijke zware week
hebben jullie.
Gelukkig dat het weer wat beter gaat. Matthijs veel sterkte met het
herstel, we duimen voor je.

Veel liefs Aad, Marian, Carmen en
Lisa

Anoniem zei

Lia en Nico en familie
Wat fijn dat het al beter gaat met Mattthijs. Dat was schrikken maandag. Hopelijk gaat het met Matthijs elke dag een stukje beter.
Wij wensen jullie heel veel sterkte.
Lieve groetjes Ben en Gerda

Anoniem zei

Nico en Lia,
Wij volgen al een paar dagen via de blog jullie berichten over Matthijs. We zijn heel blij dat we lezen dat het de goede kant op gaat. We wensen jullie voor de komende tijd nog heel veel sterkte en geduld.
Co en Ria schoenmaker